Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Knipleforeningen i Norge ble etablert i 1996.

Vi ønsker å være et samlingspunkt for kniplere i hele Norge, og vi håper at mange flere skal oppdage gleden ved å kniple i årene som kommer. Vi arrangerer jevnlig kurser i ulike knipleteknikker, og treffes for å dele kniplegleder og erfaringer. Ved utgangen av mars 2020 var vi 179 medlemmer.   

På grunn av koronavirussituasjonen er det begrensede muligheter til å holde vanlige kurs. Vi har imidlertid planlagt flere digitale kurs. Se mer info under fanene Digitale kurs og Lærerkurs/nerdekurs.

Siden høstens kniplehelg foregår digitalt, har styret bestemt at årsmøtet i år også vil bli gjennomført digitalt på Zoom. Årsmøtet blir avholdt lørdag 23. oktober 2021 kl. 17.00. For å delta på årsmøtet må du melde deg på, slik at vi kan få sendt deg link til møtet.

Påmelding til årsmøtet sendes via mail til Margery Sitkin: margery.sitkin@gmail.com eller Astrid Alnes: as-alnes@online.no innen 9. oktober.

© 2021 Knipleforeningen i Norge

Logg inn